VII међународни научно-стручни скуп Савремена теорија и пракса у градитељству,  одржаће се  14. и 15. априла 2011. године у великој сали Банског двора у Бањој Луци

Организатори скупа су:

–          Министарство за просторно уређење, грађевинарство и екологију Републике Српске,

–          Архитектонско-грађевински факултет Универзитета у Бања Луци,

–          Привредна  комора Републике Српске и

–          Завод за изградњу а.д. Бања Лука.

Циљ одржавања скупа је да упозна и подстакне стручну и научну јавност о потреби укључивања у савремене токове теорије и праксе у градитељству.

Досадашњи скупови су, на задовољство организатора, били веома посјећени и, по општој оцјени, изузетно успјешни. Учествовали су сви релевантни субјекти у реализацији инвестиционих објеката, међу којима су представници општина и градова из цијеле Босне и Херцеговине, као и значајнији привредни субјекти из области градитељства: пројектанти, извођачи радова, инвеститори…, из БиХ и региoнa.

Посебно треба истаћи да су се еминентни научни и стручни радници из земље и иностранства, аутори радова, који имају велико искуство у учешћу на сличним манифестацијама, изразили веома похвално у вези са организацијом, избором тема и посјећености скупова.

С правом можемо очекивати да ће и VII мађународни научно-стручни скуп потврдити, ако не и премашити, успјехе досадашњих скупова.

Очекујемо да ћете узети учешће на скупу и ваше радне обавезе прилагодити наведеном термину.  О детаљним информацијама, као и сатници излагања тема и осталим активностима везаним за скуп, бићете благовремено обавјештени.

Котизација по учеснику износи 150,00 KM (урачунат ПДВ), a уплатa се обавља  до 12.04.2011. године. Котизација  подразумијева учешће на скупу, зборник радова саопштених на скупу, свечану  вечеру – вече градитеља.

Котизацију уплатити на жиро-рачун: 555-007-ooo31862-22 Нова банка а.д. Бања Лука или на благајни Завода за изградњу а.д. Бања Лука, улица Марије Бурсаћ, 4., као и првог дана скупа, на помоћној благајни у Банском двору.

Фирме и компаније које желе да се представе, могу то да учине у дијелу зборника радова намијењеног маркетингу. Напомињемо да су, због укупне економске ситуације, цијене реклама  у односу на прошлу годину, умањене за 40 одсто и сада износе (без ПДВ-):

● цијела страница      ———-       600,00  КМ

● ½ странице              ———-       300,00  КМ

● ¼ странице              ———-       150,00  КМ

а што се обезбјеђује по пријави и извршеној уплати, најкасније до 01.04.2011. године. Материјал за рекламу доставити у дигиталној форми. Зборник радова се штампа у формату Б5 у боји.

Фирме и компаније које су заинтересоване за представљање на скупу, потребно је да се пријаве најкасније до 06.04.2011. године. Аудио и визуелна презентација у трајању од десет минута износи:

● Фирме и компаније из БиХ   —————-   1.500,00 КМ

● Фирме и компаније из иностранства  —–    1.000,00 €

Уколико сте заинтересовани за рекламу или представљање, детаљне информације можете добити на телефоне 051/225-162, 225-909 или 225-165 и на е–mail: zibl@inecco.net.